Netværksmøder

Kvindeliv og arbejdsliv i Thy

Vi arbejder for et bæredygtigt arbejdsliv, med mindre stress, mere livsglæde og ligestilling.

Vi taler om arbejdsliv, identitet, fritid, livsstil, drømme og virkelighed. Netværket er et fællesskab, som giver styrke og handlekraft hos kvinder, så vi kan ændre/præge de rammer, kulturer og normer, der ikke er gode for os.

Fysiske netværksmøder rundt omkring i Thy er det bærende element for vores netværk. Her vi får ny viden, inspiration, sætter os selv i spil og mærker styrken og energien fra fællesskabet.

En betydningsfuld del af vores netværksmøder er at vi spiser og drikker et glas vin eller saft sammen, derfor er der en tilmeldingspris på 70-100 kr. pr. event.

Næste netværksmøde

Sundhed

Til august dykker ned i det store emne sundhed. Et enme der rør os alle på mange forskellige måder, og et emne vi optages af i forskellige perioder i vores liv.

Vi arbejder på at finde den helt rigtige vinkel på emnet, og vi glæder os til at dele en nærmere beskrivelse af både emnet og lokation, som vi lover bliver et spændende sted i Thy.

Tid: 28. august 2024, kl. 17-21

KØB MEDLEMSBILLET*KØB GÆSTEBILLET
*En gæstebillet giver dig mulighed for at afprøve netværket en enkelt gang.

Kunst

Vi glæder os til at dykke ned i kunstens verden, som både bygger på tekniske færdigheder, fantasi, intuition, følelsesmæssig kraft og ideer, et produkt – et kunstværk. (Hvordan) kan kunst overhovedet defineres? og hvad er kunst egentlig for dig? Det er blot noget af det vi vil undersøge denne aften. Vi arbejder på at finde den helt rette lokation.

6. November 2024 kl. 17-21

Værdi og investering i livet

Hvad har værdi for dig? hvordan investerer du? og hvordan kan du se, at det hænger sammen med din livsstil? Værdi og investering kan være mange forskellige ting. De fleste tænker nok umiddelbart økonomi, men med et holistiske blik udfolder vi både økonomiske og sociologiske perspektiver.

5. februar 2025 kl. 17-21

Livet uden eller med børn

Beskrivelsen er ikke fiks og færdig, men I er velkommen ind i maskinrummet hvor vi har brainstormet og noteret følsende: Kvindelige livsvalg, værdien som kvinde (uden eller med børn), fortrydelser, ambivalens, ensomhed, Mor? At vælge moderskabet? Moderskab // ikke-moderskab (med eller uden børn(eorm)? - vaselinetricket og andre gode råd)

21. maj 2025

Bliv medlem af netværket

Bliv medlem af netværket og få adgang til alle vores arrangementer, vores facebookgruppe og bliv præsenteret på vores hjemmeside, så du får synlighed, og det er let for andre medlemmer at finde dig. Du tilmelder dig ved at købe et årligt abonnement.

Bliv medlem her