Handelsbetingeser

Ydelser og produkter sælges af:

Kvinder i Thy I/S
Vestermøllevej 32
7700 Thisted
CVR nr. 43737443  


Medlemskab
Medlemskab sælges via Stripe og kan købes og betales med både VISA og MasterCard. Der er naturligvis ingen betalingsgebyrer, og allepriser angives i DKK.  Hvis du fortryder dit køb af medlemskab inden 14 dage, så kontakt os på kvinderithy@gmail.com, og du vil få alle pengene tilbage. Ved medlemskab har du adgang til Kvinder i Thys facebookside og du får mulighed for at blive præsenteret på vores hjemmeside. Ved udmeldelse vil du miste adgang.

Al indhold benyttes på eget ansvar, og kan ikke erstatte gældende lovgivning indenfor de områder, der rådgives. Du anbefales derfor at læse op på given lovgivning (eksempelvismarkedsføringsloven, persondata, skat m.v.).

Fornyelse af medlemskab og opsigelse.
Dit medlemskab vil automatisk blive fornyet. Hvis du ønsker at opsige dit medlemskab, skal du skrive en mail til kvinerithy@gmail.com


Events og fysiske arrangementer
Billetter til vores fysiske arrangementer sælges via Stripe, og kan købes og betales med både VISA og MasterCard. Der er naturligvis ingenbetalingsgebyrer, og alle priser angives i DKK.  
Ved køb af billetter til fysiske events herundernetværksmøder, er tilmelding bindende. Jf. Lov om visse forbrugeraftaler § 17 stk. 2 jf. § 9 stk. 2 nr. 2a er køb af billetter ikke omfattet af fortrydelsesretten, hvorfor du ikke kan få dine penge retur, hvis du fortryder eller bliver forhindret i at deltage i et event.

Gavekort
Gavekort til Kvinder i Thy, er et års medlemskab til netværket. Gavekortet skal indløses inden for 1 år. Gavekort indløses ved at kontakte kvinder i Thy på mail kvinderithy@gmail.com 

Privatlivspolitik og dataopbevaring
De oplysninger, som du afgiver i forbindelse med et køb af ydelser, opbevares på Webflow, Stripe og Mailchimp, som er passwordbeskyttet. Vi opbevarer ikke andre oplysninger, end dem, du afgiver i forbindelse med køb. Vi arbejder altid under tavshedspligt, og videregiver ikke informationer – hverken skriftligt eller mundtligt – til tredjepart, medmindre andet er tydeligt aftalt. 

E-mail
Den e-mail, som du benytter i forbindelse med køb, bruges bl.a. til at sende dig vigtige opdateringer om den ydelse du har købt. Vær opmærksom på, at såfremt du frasiger dig at modtage disse, så er det på eget ansvar. Du kan altid fravælge ‘marketing e-mails’ og stadig modtage e-mails omkring den ydelse, du har købt. Alle e-mails har et link i bunden, hvor du kan se, præcis, hvad du er skrevet op til, samt afmelde dig det hele.Vi opbevarerikke andre informationer, end dem, som du har oplyst. Du kan altid kontakte os på kvinderithy@gmail.com såfremt du ønsker hjælp til at slette dine data.Alle oplysninger i forbindelse med dit køb opbevares og behandles af Stripe og Mailchimp på vegne af os. 

Kvinder i Thy I/S kan ikke tage særligeforholdsregler til specielle spamfiltre eller dysfunktionelle mailadresser, så det er dit eget ansvar at sikre, at du modtager mails fra os. Har du problemer, så er du dog mere end velkommen til at indberette problemet tilkvinerithy@gmail.com. Du modtagerkvittering for dit køb på din mailadresse, og det er dit eget ansvar at gemmedenne kvittering.

Betaling
På denne hjemmeside kan der benyttes Visakort og MasterCard som betalingsmiddel. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet. Data som du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort, er naturligvis krypterede (SSL).Kvinder i ThyI/S gemmer ikke hverken kortnummer, udløbsdato eller kontrolcifre iweb-forretningens systemer. 

Bliv medlem af netværket her