Om Kvinder i Thy

Inspiration og nye forbindelser

Vi er tre kvinder, der tror på fællesskabets værdi. Vi skaber rammerne for at forbinde kvinder i Thy i et udviklende netværk, hvor vi drager mere nytte af hinanden og hvor vi løfter hinanden i fællesskab på tværs af byer og landsbyer, alder, beskæftigelse og tilflytter eller ej.

Vi søger diversitet og nedbrud af fordomme og tabuer, med det formål at vi får øjnene op for vores kompetencer og ressourcer.

Vi tror på, at et godt netværk med masser af diversitet er givende, særligt i perioder i livet med meget forandring. Og hvornår er livet ikke i forandring?

Vi glæder os til at forbinde med jer!

Kærlig hilsen
Helene, Maja og Helene

Ligestilling

Vi vil lave et rum, hvor kvinder frit og åbent kan tale om oplevelser, der knytter sig til det at være menneske i vores tid. Vi vil gerne skabe et rum, hvor der er plads til alle, lige præcis som vi er. Lige er ikke det samme som ens. Vi tror på at det er lettere udfolde det hele menneske, i et trygt fællesskab. Det er netop det fællesskab vi vil skabe med Kvinder i Thy.

Livsvalg

I vores samfund, er der mange, som ønsker et mere bæredygtigt arbejdsliv, mere livsglæde, og mindre stress. Det kræver aktive valg at kunne ændre noget, der ikke er godt for en. Vi kigger holistisk på mennesket, og fokuserer derfor på balancering af både arbejdsliv, identitet, fritid, livsstil, drømme og virkelighed.  

Livet i Thy

Vi bliver inspireret og finder ro i naturen, men der er også langt til de store byer. På den ene side begrænser og udfordrer det os at bo i Thy, fordi der er færre mennesker og jobmuligheder. På den anden side, så er det afstanden, de få mennesker og stilheden der giver os den ro mange søger. Med kvinder i Thy vil vi forsøge at balancere dette paradoks og få det bedste ud af begge sider.

Kom med i netværket

Bliv medlem af netværket og få adgang til alle vores arrangementer, vores facebookgruppe og bliv præsenteret på vores hjemmeside, så du får synlighed, og det er let for andre medlemmer at finde dig. Du tilmelder dig ved at købe et årligt abonnement.

Bliv medlem her