Medlemskab

Kom med i fælleskabet

- et sted hvor du kan dele dine udfordringer
- et sted hvor du kan få sparring og god råd
- et fællesskab hvor vi hjælper hinanden med at skabe nye givende forbindelser
- et sted hvor der er plads til både succes og sårbarhed
- et sted hvor du får inspiration fra dygtige oplægsholdere

Et årligt medlemskab koster 895 kr.

Et medlemskab giver dig mulighed for at deltage i vores netværksmøder, hvor du blot betaler en billetpris på mellem 70-100 kr. Prisen går til den lækre mad og drikke, som vi skal nyde sammen.


Bliv medlem nu

Du får:

Viden

Du får viden og værktøjer til faglig og personlig udvikling. Til vores arrangementer vil der være foredrag og indlæg fra både lokale og landskendte oplægsholdere. Temaerne kredser sig omkring ligestilling, arbejdsliv og livet i Thy.

Synlighed

Du får mulighed for at gøre dig mere synlig på vores netværksmøder, og vi gør det lettere at række ud til kaffemøder, uanset om du er selvstændig, jobsøgende, direktør eller bare nysgerrig. Du får også mulighed for at blive præsenteret på vores hjemmeside, hvor vi samler alle netværksmedlemmer, så vi let kan finde hinanden.

Relationer

Du vil få rigtig god mulighed for at skabe nye relationer. Både de tætte (samarbejs)relationer, men også kortvarige relationer, som du kan trække på i forbindelse med konkrete emner eller udfordringer, som du gerne vil have sparring til. På den måde hjælper vi hinanden.

Oplevelser i Thy

Du vil komme til at lære dit Thy bedre at kende. Vores arrangementer flytter sig nemlig rundt og vil blive afholdt forskellige steder hos virksomheder og organisationer i Thy. Du vil øge dit kendskab til lokale ressourcer og kompetencer.

Fællesskab

Du bliver en del af et stærkt fællesskab, hvor vi hjælper og støtter hinanden på tværs af faglighed, alder og geografi. Et fælleskab hvor dedikerede kvinder deler erfaringer og oplevelser, og hvor vi trygt kan sætte os selv i spil.

Handlekraft

Fællesskabet giver dig inspiration, viden, styrke og handlekraft, så du kan ændre rammer, kulturer og normer, så de bliver ideelle for dig. Vi skaber et trygt rum, hvor du kan træne dit mod ved at sætte dig selv i spil.

Bliv medlem her